Les om våre smitteverntiltak og hvilke behandlinger vi tilbyr

Hårfjerning

Hårfjerning kan være permanent med elektrolyse, eller midlertidig med voks. Fjerningen skjer effektivt og skånsomt, og vi velger ut voks ut ifra hudområde og hårvekst.

Elektrolyse

Kr 495,- | 15 min

Da myndighetene har innført mva på alle kosmetiske behandlinger 1 januar 2021

Elektrolyse er den mest dokumenterte og mest permanente hårfjerningsmetoden som finnes. Den kan også fjerne lyse hårstrå, uansett hvilken tykkelse de har. Hårfjerning med elektrolyse kan fjerne alle typer hår, uansett tykkelse og farge. Behandlingen passer for alle hudtyper.

Hårfjerning med elektrolyse
Hårfjerning med elektrolyse

Elektrolyse er den hårfjerningsmetoden som er mest permanent. Det er ikke noe problem å nappe øyebryn og vokse kroppshår. Napper du brynene for ofte, kan du dog risikere at du ikke får tilbake hårene som opprinnelig var der. Men begynner du å nappe hår på overleppen og haken (med f.eks. pinsett), kan du få et problem. Når hårene nappes med roten på disse områdene, stimuleres de mannlige kjønnshormonene. Dette stimulerer hårveksten og gjøre håret kraftigere. Tynne, lyse hår kan bli stive, sorte skjeggstubber. Noen damer er så plaget at de må barbere seg daglig. Uønsket hårvekst i ansiktet kan også være hormonelt betinget. Stress og røyking stimulerer også hårveksten – og da særlig rundt munnen. Men fortvil ikke! Med elektrolyse kan uønskede hår fjernes for godt. Metoden går ut på at en strømførende nål føres ned langs det enkelte hårstrået og ned i hårsekken. Strømmen ødelegger hårroten og de omkringliggende cellene. Ved hjelp av høyfrekvent strøm fjernes ett og ett hårstrå fra små områder, som for eksempel haken, overleppen og/eller bikinilinjen. Behandlingen fører til at hårene blir gradvis tynnere og svakere for hver behandling. Hos Nyt bruker vi elektrolyseapparatet “Mini Blend” ved elektrolysebehandlingene. Apparatet gir bra resultater, inklusive mindre gjenvekst av hårene.

Hårfjerning med voks

Voksing kan benyttes av alle, både i ansiktet og på kroppen. Hos Nyt velger vi voks ut ifra hudområde og hårvekst, og sørger for at fjerningen skjer effektivt og skånsomt. Avhengig av hudens sensitivitet og bruker vi ulike typer voks.

Bryn (forming):Kr. 250,-
HakeKr. 250,-
OverleppeKr. 250,-
AnsiktKr. 400,-
ArmhulerKr. 250,-
ArmerKr. 350,-
LeggerKr. 350,-
LårKr. 400,-
Legger og lårKr. 700,-
  
  
BikiniKr. 350,-
Legg, lår og bikiniKr. 950,-
Brasiliansk (kun kvinner) fraKr. 600,-
Legg, lår og brasilianskKr. 1 200,-

Brazilian Wax

Fra Kr 600,- | 45 min

Brasiliansk voksing innebærer hårfjerning av alle intimhår foran og bak. Hos Nyt bruker vi både kaldvoks og varmvoks. Hårene holder seg borte i ca. tre til fire uker, og du slipper stikking, som man lett kan oppleve etter barbering. Ved brasiliansk voksing velger du selv om du vil fjerne alt eller beholde noe. Vi benytter stripsvoks som er skånsom mot huden.

Del siden med andre

Lyst på en behandling?

Finn din behandler og ta kontakt
Åpningstider
Man – ons: 10.00 – 17.00
Torsdag: 10.00 -18.00
Fredag: 10.00 -16.00
Lørdag: Etter avtale
Finn frem

Avbestilling av time

Vi gjør oppmerksom på at ved avbestilling gjelder følgende regler:

  • Bestilte timer må avbestilles eller endres senest kl 09:00 2 arbeidsdager før.
  • Behandlinger med varighet på 2 timer eller mer – må avbestilles før kl 09:00 – 3 arbeidsdager før.
  • Timer som ikke avbestilles/endres innen fristen, må betales i sin helhet.
  • Dette gjelder også ved sykdom.